Tretman nege lica zelenim čajem za problematičnu kožu (50 minuta)

Zeleni čaj je moćan antioksidant koji snabdeva celije vitalnim elementima.Tretman je idealan za masnu kožu i kožu sa aknama, zasnovan na zelenom čaju.

Nakon čišćenja, sprovodi se limfna masaža lica u cilju eliminacije toksina i smanjenja akni. Na kraju tretmana stavlja se maska od zelenog čaja.

Minuta: 50

Cena: 5000.00 rsd

Tretman kože lica lotosom za pojačanje vlažnosti kože (50 minuta)

Efikasno dubinsko hidriranje kože. Ekstrakt cveta lotosa unosi vlagu dubinski u kožu i zadržava je do 24 sata. Rezultat je koža meka kao svila, elastična i dobro hidrirana.

Ovaj program je osmišljen za veoma suvu i dehidriranu, kao i za zrelu i bezivotnu kožu. Tretman uključuje: čišćenje lica lotosovim mlekom i tonikom, piling lica, dubinsku masažu i hidratantnu lotosovu masku za lice.

Minuta: 50

Cena: 5000.00 rsd

Tretman nege lica frangipanom za osetljivu kožu (50 minuta)

Pogodan i za najosetljiviju i iritiranu kožu, ovaj tretman umanjuje crvenilo i ispucale kapilare. Odlična kombinacija ekstrakta cveta frangipana i biljne Thai mešavine koja obnavlja kapilarne zidove i poboljšava izgled osetljive kože.

Minuta: 50

Cena: 5000.00 rsd

Tretman lica za usporavanje starenja jasminom (50 minuta)

Cvet jasmina ima svojstva koja usporavaju starenje i učvršćuju kožu čime se koža obnavlja i ublažavaju znakovi prvih bora.

Nakon čišćenja lica i masaže protiv bora nanosi se hranljiva maska od jasmina koja stimuliše kožu, sprečava njeno prerano starenje i smanjuje znake umora.

Minuta: 50

Cena: 5000.00 rsd